Wagenparkbeheer

Met onze systemen heeft u uw voertuig(en) altijd onder controle en laten wij uw wagenpark efficiënt functioneren. U kunt hierbij denken aan wagenparkbeheer diensten voor live volgen, rittenregistratie, rijstijlanalyse etc. U bent bijvoorbeeld geen tijd meer kwijt aan het compleet maken van onvolledige ritrapporten. De vraag wie wanneer in welke auto heeft gereden, is met een druk op de knop beantwoord en u heeft altijd zicht op de locatie van uw (buitendienst) medewerkers.

Uw gehele wagenpark efficiënt laten functioneren

Daarnaast kunt u met ons wagenparkbeheer pakket verschillende rapportages genereren waarin het rijgedrag van de bestuurder te zien is: snelheid, remmen, acceleratie, bochtenwerk etc. Kortom, alles wat u nodig heeft voor rijstijlanalyse. Met deze diensten van Moving Intelligence bespaart u tijd, geld, energie en brandstof op uw gehele wagenpark.

MiGreen wagenparkbeheer pakket

MiGreen – Wagenparkbeheer – € 9,95 per maand (excl. BTW)

Het MiGreen pakket is onze complete pakket om uw wagenpark en rittenadministratie inzichtelijk te houden.

Met het MiGreen pakket heeft u alle tools paraat om uw wagenpark zo efficiënt mogelijk te beheren. Fiscusproof rittenadministratie met Keurmerk RitRegistratieSystemen, altijd inzicht in de locatie van uw voertuig(en) en alle mogelijkheden om gereden en gewerkte tijden inzichtelijk te maken.

Offerte aanvragen

Wenst u meer informatie te ontvangen of een vrijblijvende offerte aan te vragen voor één of meerdere voertuigvolgsystemen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen contact met u op. Wij helpen u graag!