Voertuigbeveiliging

U wilt u voertuig (extra) beveiligen om zo diefstal of vermissing te voorkomen? Met het Mi50 voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence voorziet u uw voertuig van de beste beveiliging die momenteel op de markt te verkrijgen is. Dit systeem kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen. 

Als een van de weinigen in Europa worden onze volgsystemen geheel in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd, 100% made in Holland dus.

SCM Klasse Voertuigvolgsysteem

Een nieuwe (lease) auto en/of autoverzekering? Dan kan het zijn dat uw verzekeraar extra beveiligingseisen stelt aan uw voertuig. In de meeste gevallen eist een verzekeringsmaatschappij dat een voertuig wordt voorzien van een Kiwa SCM Klasse 4/5 volgens de eisen van het CCV Keurmerk Voertuigbeveiliging.

Met het Mi50 volgsysteem en de MiBlock Startonderbreker van Moving Intelligence voldoet u aan alle gestelde eisen; automatische meldingen bij verplaatsing van het voertuig/object zonder dat het contact aan is en automatische blokkade in het geval van jamming detectie. Daarnaast is koppeling met de Particuliere Alarm Centrale (PAC) onderdeel van de dienstverlening.

CCV Keurmerk Voertuigbeveiliging | Kiwa SCM Klasse

Sinds 1 april 2019 is het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) de nieuwe eigenaar van het voormalige VbV Keurmerk Voertuigbeveiliging. Het keurmerk is verder gegaan onder de naam Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging.

Het keurmerk Voertuigbeveiliging staat voor kwaliteit van de geïnstalleerde beveiliging in voertuigen, ingebouwd door inbouwspecialisten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan alarmsystemen, terugvindsystemen en voertuigvolgsystemen. Het keurmerk staat ook garant voor de vakkundigheid van inbouwspecialisten. De inbouwspecialist die voldoet aan de kwaliteitseisen van het CCV mag zich ‘Inbouwbedrijf CCV voertuigbeveiliging erkend door KIWA SCM’ noemen, wat de garantie geeft dat uw beveiligingssysteem geïnstalleerd is volgens de voorschriften die het CCV aan de installatie stelt. 

Offerte aanvragen

Meer informatie ontvangen of een offerte voor één of meerdere voertuigvolgsystemen aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!