Mi40 Rittenregistratiesysteem

Met ons rittenregistratiesysteem, de Mi40, is het handmatig bijhouden van uw rittenadministratie verleden tijd. Het systeem wordt na aankoop vakkundig door een inbouwspecialist geïnstalleerd. Na installatie en activatie worden al uw gereden kilometers automatisch en realtime bijgehouden. 

100% sluitend, betrouwbaar en met Keurmerk RRS

Alle informatie over iedere rit is in het online Moving Intelligence platform en de smartphone en tablet app inzichtelijk (beschikbaar voor iOS en Android). Daarbij kunt u denken aan rit gegevens zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcode en huisnummers, altijd realtime up-to-date.

De Mi40 is voorzien van het Belastingdienst Keurmerk RitRegistratieSystemen. Hiermee is de juistheid van uw rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en kunt u rekenen op een veilige omgang met privacy- en fraudegevoelige data.

Rapportages

Met ons rittenregistratiesysteem kunt u veel meer dan alleen een rittenadministratie bijhouden. Het online Moving Intelligence platform maakt het mogelijk om realtime inzicht te krijgen in de actuele status van uw hele wagenpark. Zo heeft u met kilometerstandrapportages altijd alle kilometerstanden van uw wagenpark inzichtelijk en geeft rijstijlanalyse u inzicht in uw rijstijl.

Geofence en Lock Position

Geofence is een virtuele afbakening van een bepaalde locatie. Zodra een voertuig buiten of in een vooraf ingesteld gebied komt, ontvangt u automatisch een melding per e-mail of via een pushnotificatie op uw smartphone of tablet.

Met Lock position is het mogelijk om het online platform en via de app eenmalig melding te ontvangen zodra uw voertuig in beweging komt.

Offerte aanvragen

Meer informatie ontvangen of een offerte voor één of meerdere voertuigvolgsystemen aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!