Kiwa SCM Alarmklassen

SCM Klasse Voertuigvolgsysteem is sinds 2015 de nieuwe naam van de beveiligingsklassen 4 en 5, aangevuld met jamming detectie (extra startonderbeker).

Sinds 1 april 2019 is het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid de eigenaar van het voormalige VbV Keurmerk Voertuigbeveiliging, het keurmerk is verdergegaan onder de naam Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging.

Een voertuigvolgsysteem is een beveiligingssysteem waarmee uw auto na diefstal gevolgd, opgespoord en geblokkeerd kan worden. Het voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence bestaat uit een Mi50 en een MiBlock Startonderbreker (jamming detectie). Met het bijbehorende abonnement is het voertuigvolgsysteem gekoppeld aan een Particulier Alarmcentrale (PAC). Zodra het voertuigvolgsysteem sabotage detecteert, beweging zonder motorcontact registreert of jamming detecteert zal direct een alarmmelding worden verstuurd naar de PAC. De meldkamer zal meteen contact opnemen met de eigenaar of berijder van het voertuig en de alarmmelding controleren en verifiëren. In geval van diefstal, en een officiële diefstalmelding, zal ons opsporingsteam en de politie ingeschakeld worden.

Kiwa SCM in de instantie die certificering van voertuigbeveiliging verzorgd. Zij bewaken de kwaliteit van Kiwa SCM goedgekeurde beveiligingssystemen en de kwaliteit van installatiewerkzaamheden door erkende inbouwbedrijven.

Het voertuigvolgsysteem van Moving Intelligence is uiteraard een Kiwa SCM erkend beveiligingssyteem en voldoet daarmee aan de hoge eisen die aan een voertuigvolgsysteem gesteld worden.

Een SCM Klasse Voertuigvolgsysteem certificaat wordt alleen uitgegeven als een voertuig ook voorzien is van Kiwa SCM gecertificeerde basisbeveiliging. Dit kan in de vorm van:

  • SCM Klasse Startonderbreker
  • SCM Klasse Alarmsysteem
  • SCM Klasse Alarmsysteem met hellingshoekdetectie

Ons voertuigvolgsysteem Mi50 kan ook gebruikt worden als ritregistratiesysteem of voor wagenparkbeheer diensten.

Mi50 VOERTUIGVOLGSYSTEEM

De Mi50 van Moving Intelligence is een veelzijdig track en trace systeem dat naast voertuigbeveiliging nog veel meer te bieden heeft. Een Mi50 kan gebruikt worden om uw voertui(en) online of via de MiApp realtime te volgen, maar ook een volledig geautomatiseerde rittenadministratie bijhouden of u helpen grip te houden op uw wagenpark. Alles volgens de eisen van het Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging en het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

In combinatie met de MiBlock Startonderbreker is de Mi50 een SCM gecertificeerd Voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 4/5).

Voordelen van de Mi50

  • SCM gecertificeerd voertuigvolgsysteem (voorheen Klasse 4/5/)
  • Interne back-up batterij
  • Één systeem voor voertuigbeveiliging, rittenregistratie en wagenparkbeheer
  • Voorzien van Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging
  • Voorzien van Keurmerk RitRegistratieSystemen
  • Te beheren via online Moving Intelligence platform en MiApp

Vrijblijvend offerte ontvangen?

Meer informatie ontvangen of een offerte voor één of meerdere voertuigvolgsystemen aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Meer over onze volgsystemen

SCMKLASSE.NL

Op SCMklasse.nl vindt u alle informatie over de Kiwa SCM beveiligingsklassen (Alarm klasse 1, 2, 3, 4, 5 en Klasse Terugvindsystemen). Kijk op SCMklasse.nl

PEILZENDER.NL

Na-diefstal terugvindsysteem nodig? De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence is een Kiwa SCM Klasse TV01 Terugvindsysteem met wereldwijde GPS dekking. Kijk op peilzender.nl