CCV Keurmerk Voertuigbeveiliging

Sinds 1 april 2019 is het CCV (Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid) de nieuwe eigenaar van het voormalige VbV Keurmerk Voertuigbeveiliging. Het keurmerk gaat verder onder de naam Keurmerk CCV Voertuigbeveiliging.

Het keurmerk Voertuigbeveiliging staat voor kwaliteit van de ingebouwde beveiliging in voertuigen die beveiligingsbedrijven inbouwen in voertuigen. Denk hier bijvoorbeeld aan alarmsystemen, terugvindsystemen en voertuigvolgsystemen. Maar het zegt ook iets over de vakkundigheid van de inbouwspecialisten en de wijze waarop zij hun werkzaamheden uitvoeren. Ieder inbouwbedrijf die voldoet aan de kwaliteitseisen, mag zich een ‘Inbouwbedrijf CCV voertuigbeveiliging (erkend door KIWA SCM)’ noemen.

Vrijblijvend een offerte ontvangen?

Wilt u meer informatie ontvangen of een vrijblijvende offerte aanvragen voor één of meerdere voertuigvolgsystemen? Gebruik onderstaand formulier en wij nemen contact met u op. Wij helpen u graag!

Meer over onze volgsystemen

SCMKLASSE.NL

Op SCMklasse.nl vindt u alle informatie over de Kiwa SCM beveiligingsklassen (Alarm klasse 1, 2, 3, 4, 5 en Klasse Terugvindsystemen). Kijk op SCMklasse.nl

PEILZENDER.NL

Na-diefstal terugvindsysteem nodig? De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence is een Kiwa SCM Klasse TV01 Terugvindsysteem met wereldwijde GPS dekking. Kijk op peilzender.nl