Keurmerk RitRegistratieSystemen

Het Keurmerk RitRegistratieSystemen is in 2013 in het leven geroepen door de Vereniging Zakelijke Rijders (VZR), Branchevereniging van Leveranciers Ritregistratiesystemen en de RAI-vereniging. Het keurmerk voor ritregistratiesystemen wordt uitgegeven door Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Bedrijven, organisaties en zelfstandigen die een ritregistratiesysteem met het Keurmerk aanschaffen kunnen rekenen op een 100 procent sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenadministratie. Daarmee is de juistheid van de rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en is men verzekerd van een veilige omgang met privacy- en fraudegevoelige data.

Leveranciers van ritregistratiesystemen worden aan de hand van een audit door PricewaterhouseCoopers getoetst op verschillende eisen. Belangrijke aspecten die bij deze audit aan bod komen zijn de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de door de Belastingdienst in het Normenkader Ritregistratiesystemen (Normenkader RRS) gestelde eisen.

Gebruikers van een ritregistratiesysteem voorzien van het Keurmerk zijn daarmee niet alleen gegarandeerd van een accurate en sluitende rittenadministratie, maar ook voorbereid op de toekomstige nieuwe wet- en regelgevingen.

Meer informatie over het keurmerk en de stichting is te vinden op: keurmerkritregistratiesystemen.nl

Vrijblijvend offerte ontvangen?

Meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Vul dit formulier in en wij nemen contact met u op!

Meer van Moving Intelligence

SCMKLASSE.NL

Op SCMklasse.nl vindt u alle informatie over de Kiwa SCM beveiligingsklassen. Kijk op SCMklasse.nl

PEILZENDER.NL

Na-diefstal terugvindsysteem nodig? De Mi01 Peilzender van Moving Intelligence is een Kiwa SCM Klasse TV01 Terugvindsysteem met wereldwijde GPS dekking. Kijk op peilzender.nl