Mi50 volgsysteem

De Mi50 is een compleet systeem voor voertuigbeveiliging en wagenparkbeheer. Dit systeem kan gebruikt worden om uw voertuig te beveiligen, op te sporen en live te volgen. Maar ook voor rittenregistratie, rijstijlanalyse of wagenparkbeheer. Kortom, alles wat u nodig heeft om zorgeloos en veilig te rijden. De Mi50 staat voor kwaliteit, snelheid en gemak. De Mi50 is niet voor niets door vele auto-importeurs in Nederland in het standaardassortiment opgenomen.

SCM gecertificeerd Klasse Voertuigvolgsysteem

De Mi50 is een voertuigvolgsysteem en in combinatie met de MiBlock een SCM gecertificeerd Klasse 4/5. Deze beveiligingsklasse wordt vaak geëist door verzekerings- en leasemaatschappijen bij voertuigen boven een bepaalde cataloguswaarde of bij voertuigen die diefstalgevoelig zijn.

Met de Mi50 en MiBlock voldoet u aan alle gestelde officiële eisen; automatische meldingen bij verplaatsing van het voertuig/object zonder dat het contact aan is en automatische blokkade in het geval van jamming detectie. Daarnaast is koppeling met een Particuliere Alarm Centrale (PAC) onderdeel van onze dienstverlening.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Een kilometeradministratie bijhouden kan een tijdrovende klus zijn. Toch is het nodig. Bijvoorbeeld om boetes te voorkomen van de fiscus. Of voor het doorbelasten van zakelijke kilometers. Hoe fijn is het dan als dit via een betrouwbaar ritregistratiesysteem wordt vastgelegd.

Met een druk op de knop kunt u alle relevante gegevens voor de belastingdienst inzien op het Moving Intelligence platform. De Mi50 is voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Alle details van iedere rit, zowel zakelijk als privé, worden automatisch voor u geregistreerd.

Wagenpark – Al uw voertuigen in één overzicht

Heeft u meerdere voertuigen in beheer, dan wilt u natuurlijk inzicht hebben in uw wagenpark. Met de Mi50 kunt u zien wie wanneer, waar en in welke auto gereden heeft. Maar u kunt de voertuigen ook live volgen.

Met een druk op de knop heeft u de positie van al uw voertuigen inzichtelijk, zonder dat dit tijd en allerlei telefoontjes kost. Tevens biedt de Mi50 een rijstijlanalyse van de bestuurder. Alles wordt netjes geregistreerd door het systeem en weergegeven in het platform. Zo heeft u een systeem waarmee u kunt sturen op onderhoudskosten en brandstofgebruik. Grip op uw wagenpark!

Offerte aanvragen

Meer informatie ontvangen of een offerte voor één of meerdere voertuigvolgsystemen aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!