Rittenregistratie

Een kilometeradministratie bijhouden kan een tijdrovende klus zijn. Toch is het nodig. Bijvoorbeeld om boetes te voorkomen van de fiscus. Of voor het doorbelasten van zakelijke kilometers. Hoe fijn is het dan als dit via een betrouwbaar ritregistratiesysteem wordt vastgelegd, zonder dat u zich daar verder zorgen over hoeft te maken? Met een druk op de knop kunt u alle relevante gegevens voor de belastingdienst uitlezen op het online Moving Intelligence platform.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

Ons Mi40 rittenregistratiesysteem en Mi50 voertuigvolgsysteem zijn beide voorzien van het Keurmerk RitRegistratieSystemen (Keurmerk RRS). Gebruikers van deze systemen kunnen rekenen op een 100 procent sluitende, betrouwbare en fiscusproof rittenregistratie.

Door het Keurmerk RRS is de juistheid van uw rittenadministratie voor de Belastingdienst gegarandeerd en kunt u rekenen op een veilige omgang met privacy- en fraudegevoelige data.

Rittenregistratiesysteem voor wagenpark met Belastingdienst Keurmerk RRS

Realtime up-to-date

Met de Mi40 en Mi50 bent u verzekerd van een volledige automatisch rittenregistratie. Alle informatie over elke rit is inzichtelijk. Daarbij kunt u denken aan rit gegevens zoals reistijd, afstand, vertrek- en bezoekadres, postcode en huisnummers, altijd realtime up-to-date. Alle gegevens over elke rit (zakelijk, privé of ongeclassificeerd) zijn realtime zichtbaar in het online platform en via onze rittenregistratie app (MiApp).

Rittenadministratie diensten

RITTENADMINISTRATIE
Van alle gereden ritten wordt een logboek samengesteld. Online of via de MiApp zijn de ritten o.a. te classificeren.
RIJSTIJLANALYSE
Met Rijstijlanalyse is het rijgedrag van bestuurders inzichtelijk. Hierdoor is het rijgedrag van de verschillende bestuurders goed vergelijkbaar.
LIVE VOLGEN
Live Volgen geeft u overal realtime inzicht in de actuele locatie van alle objecten, zowel online als via de app.
SNELHEID RAPPORTAGE
Een overzichtelijke rapportage van de gemiddelde en maximaal behaalde snelheid per rit.
STILSTAND RAPPORTAGE
Een rapportage die inzicht geeft in waar en hoelang een object heeft stilgestaan met motorcontact aan.
KILOMETERSTAND RAPPORTAGE
Van alle auto’s worden de meest recente kilometerstanden verzameld in één overzicht.
LOCK POSITION
Met Lock position is het mogelijk direct een melding te ontvangen zodra een object in beweging komt.
GEOFENCE
Door een virtuele afbakening rondom een locatie te plaatsen is inzichtelijk wanneer een zone wordt binnen gegaan of verlaten.

Offerte aanvragen

Meer informatie ontvangen of een offerte voor één of meerdere voertuigvolgsystemen aanvragen? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!